pijl

Het bedrijf

Het bedrijf, gespecialiseerd in sloopwerken, asbestverwijdering en recycling, staat garant voor vele jaren ervaring en werkt met een hecht en volledig op elkaar ingespeeld team van medewerkers.  Die jarenlange ervaring is bovendien gekoppeld aan de modernste technieken en apparatuur.

Milieutechnisch is alles goed geregeld, de ARBO-wetgeving wordt strikt nageleeft en er worden regelmatig controles uitgevoerd door de certificerende instelling TUV Nederland.


Lees verder ›

Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek

Het oude sloopbedrijf aan de Bassingracht 

De oorsprong

Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek BV heeft sinds de oprichting in 1948 een grote naam in Noord-Holland opgebouwd. Het familiebedrijf dat oorspronkelijk door de oude Harm Oosterbeek is opgericht, is later overgegaan op zijn 2 zoons Mels en Willem. Nadat Willem eind jaren 70 het bedrijf verliet, is Mels alleen verder gegaan, later met zijn zoon Jack. Sinds eind 2002 leidt Jack het bedrijf. Inmiddels zijn ook zijn oudste zoon Nick en dochter Kelly werkzaam in het familiebedrijf. Naast 3 vaste krachten op kantoor zijn het de jongens op de werkvloer die het bedrijf compleet maken.

Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek                   Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek   Harm sr.                                                           Mels OosterbeekSloopbedrijf J.H. Oosterbeek

 

                                                                       
Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek
Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek